"איינשטיין בעזה" בפעם הרביעית: 2500 איש צבעו את רחביה

אירוע חגיגי לציון פתיחת שנת הלימודים ביוזמת האוניברסיטה, אגודת הסטודנטים ועיריית ירושלים

בתחילת נובמבר התקיים אירוע "איינשטיין בעזה" שארגנה האוניברסיטה העברית יחד עם אגודת הסטודנטים ועיריית ירושלים זו הפעם הרביעית. האירוע כלל הרצאות של מיטב החוקרים של האוניברסיטה בבתי הקפה של רחביה וכן מגוון הופעות והרכבים מוזיקליים. השנה האירוע התרחב והגיע גם לשדרות בן מימון, בהן התקיימה הופעה של האמן מאור כהן ומסיבת רחוב.

לדברי נשיא האוניברסיטה העברית, פרופ' מנחם בן-ששון: "שילוב האוניברסיטה בחיים התרבותיים של ירושלים הינו יעד אסטרטגי שלנו. לכן משקיעה האוניברסיטה משאבים רבים כדי לחזק את הקשר בין הקהילה לאקדמיה ולהציג את העושר המצוי בין כתלי מוסד זה גם לציבור הרחב".

את הפקולטה למדעי הטבע ייצגו באירוע  פרופ' ברק קול ממכון רקח לפיזיקה, ד"ר דניאל גולני מהמכון למדעי החיים ודיקן הפקולטה, פרופ' יגאל אראל. כ-2500 איש הגיעו לאירוע השנה ונהנו מהמגוון הרחב של הרצאות.

צפו בתמונות מהאירוע!