המכון למדעי החיים

הודעת שגיאה

User warning: The following module is missing from the file system: fontyourface. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/drupal/includes/bootstrap.inc).

המכון למדעי החיים ע"ש א. סילברמן באוניברסיטה העברית מחפש מועמדים למשרות אקדמיות במדעי החיים,

בדגש על התחומים הבאים:

• ביוכימיה, ביולוגיה מבנית ומולקולרית, פרוטאומיקה והנדסת חלבונים
  • ביולוגיה של מערכות, אקו-גנומיקה, ביואינפורמטיקה וביולוגיה חישובית
  • אקולוגיה, אבולוציה, התנהגות בע"ח באקסיסטמות, מגוון ביולוגי ושינויים סביבתיים גלובליים
  • גנומיקה פונקציונלית, אפיגנטיקה והבסיס הגנטי של מחלות
  • ביולוגיה תאית והתפתחותית, תאי גזע, מטבוליזם ואמבריולוגיה
  • ביולוגיה של צמחים (התפתחות, פיזיולוגיה וביוכימיה)
  • נוירוביולוגיה - למעט תפקודים מוחיים גבוהים (אפשרות למשרה משותפת עם המרכז למדעי המוח ע"ש אדמונד ולילי ספרא)
  • ניהול האוספים הביולוגיים בפקולטה למדעי הטבע - המועמדים יתבקשו לקדם מחקרים אקדמיים והוראה בפקולטה למדעי הטבע בשילוב עם אוצרות ופיתוח מחקרים הקשורים לאוספים. מועמדים מצטיינים שמחקריהם קשורים לאוספי טבע יועלו גם הם לדיון.

דרישות המשרה:

על המועמדים להיות בעלי רקע מוכח בתחום המחקר שלהם ולהציג הישגים אקדמיים בולטים, כמו גם מחויבות להוראה של תלמידי תואר ראשון     ותלמידי מחקר.

תואר דוקטור במדעי החיים ו/או ברפואה הינו חובה. תקופת השתלמות פוסט-דוקטורט מומלצת ביותר, אם כי במקרים יוצאי דופן יתכן ותישקל           המועמדות גם ללא תקופת פוסט-דוקטורט.

החוקרים הנקלטים אמורים לייסד ולהוביל קבוצת מחקר עצמאית ולקחת חלק בהוראת קורסים קיימים ובפיתוח קורסים חדשים.

על הפונים להירשם ולהגיש את כל המסמכים הדרושים באמצעות מערכת הגשה מקוונת,  בקישור הבא:

מועמדויות ישקלו כל השנה, אך בכדי לאפשר בחינה מיטבית של המועמדים, יש להגיש אותה עד ה- 14 באוקטובר 2018.

לפרטים נוספים ניתן לפנות לגב' אלישבע דובב, דוא"ל: elishevad@savion.huji.ac.il