מצטייני האויברסיטה 2025

14 ספטמבר, 2025

 

519105469_1322466923214113_4390173670645711418_n.jpg

ד"ר מירב עודד בן לולו

המכון לכימיה

 

ברכות חמות לד"ר מירב עודד-בן־לולו, עובדת מעבדה על זכייתה בפרס הצטיינות אוניברסיטאי לעובדים המנהליים 2025! 🥳

מירב משמשת זה כשמונה שנים כמנהלת המעבדה למחקר ננו־גבישים מתקדמים במכון לכימיה, תפקיד מורכב במיוחד שכן מדובר במעבדה גדולה, עם קבוצה גדולה המנהלת פעילות מחקרית ענפה. מירב ממלאת את תפקידה במסירות אינסופית ובמקצועיות עילאית, ומהווה חוט שדרה איתן ושותפה לניהול כלל ענייני המעבדה. היא אחראית על תחזוקת ציוד מחקרי מתקדם, ניהול תקציבים, הפעלת ספקים חיצוניים וניהול צוות רחב של חוקרים ותלמידי מחקר מישראל ומחו״ל.

מירב מצטיינת בשילוב של יכולת מדעית ויכולת אינטלקטואלית ברמות הגבוהות ביותר, ביסודיות ובהקפדה, ותרומתה מתבטאת גם בשותפות בכתיבת מאמרים והצעות מחקר, בתכנון וליווי ניסויים ובייעוץ מדעי וטכני. מירב ידועה גם ביחסי האנוש המעולים שלה ובנכונותה לסייע לכל פונה. היא יוצרת סביבת עבודה חיובית ותומכת, ומשמשת מקור השראה לעמיתיה ולתלמידיה.

 

518349598_1320613713399434_4169082085760613146_n.jpg

ניצה אפשטיין

המכון למדעי החיים

 

ברכות חמות לניצה אפשטיין, עוזרת מינהל על זכייתה בפרס הצטיינות אוניברסיטאי לעובדים המנהליים 2025! 🥳

ניצה משמשת בשנים האחרונות כעוזרת מינהל במכון למדעי החיים, וזאת לאחר שעבדה במכון למעלה מ־30 שנים ומילאה בו מגוון תפקידים משמעותיים. במסגרת תפקידה כיום היא מרכזת את תחום כוח האדם המינהלי, הכולל טיפול בכ־90 עובדים במגוון תחומים: הנהלה, מעבדות, יחידות שירות ועוד. בנוסף ניצה אמונה על ענייני אדמיניסטרציה כגון טיפול בתקציב המכון, תקלות שוטפות, טיפול בספקים חיצוניים ומקומיים, וסיוע רציף ליחידות השירות.

ניצה מבצעת את תפקידיה המגוונים והמורכבים ביסודיות ובתבונה. היא מסורה, חרוצה, אינה נרתעת מקבלת אחריות על תחומים שאינם תחת הגדרות תפקידה, ומבצעת כל משימה ביעילות ובשקט האופייניים לה. תודעת השירות המעולה שלה, יחסי האנוש המצוינים ויכולתה לחשוב כמה צעדים קדימה הופכים אותה לדמות מוערכת הן בקרב עובדי המכון והן מחוץ לו. ניצה מהווה עמוד תווך משמעותי, ותרומתה הייחודית מורגשת היטב במכון ובאוניברסיטה כולה.

 

520214133_1320599973400808_7339230544265965712_n.jpg

אולגה בירן

הפקולטה למדעי הטבע

 

ברכות חמות לאולגה בירן, חשבת בכירה על זכייתה בפרס הצטיינות אוניברסיטאי לעובדים המנהליים 2025! 🥳

אולגה משמשת זה כשבע שנים כחשבת הפקולטה למתמטיקה ולמדעי הטבע, אחת הפקולטות המורכבות ביותר מבחינה תקציבית באוניברסיטה. במסגרת תפקידה היא אחראית על מגוון רחב של תקציבים: תקציבי פקולטה, מענקי מחקר, קרנות הפקולטה, מלגות מיוחדות, תוכנית תלפיות, יחידת האוספים ועוד. אולגה מנהלת את המורכבות התקציבית הזאת במקצועיות וביעילות, ושולטת ביד רמה בנבכי הנהלים והכללים של המערכות השונות. היא מעניקה שירות לקהלים מגוונים – הנהלת הפקולטה, סגל אקדמי, מנהלות אדמיניסטרטיביות, רכזות תקציבים ותומכי מחקר, ויודעת לפתור בעיות במהירות וביצירתיות.

בנוסף למשימותיה השוטפות אולגה גם יזמה שיפורים משמעותיים, כגון הטמעת מערכת SAP בקרב כ־300 משתמשים בפקולטה. מעבר למקצועיותה, אולגה מתאפיינת ביחסי אנוש מעולים. היא חברת צוות נהדרת, תמיד הראשונה לסייע גם בתחומים שאינם קשורים לעבודתה, ואהובה בקרב עמיתיה.