2021 | הפקולטה למתמטיקה ולמדעי הטבע

חרדת בחינות

הרצאה בנושא חרדת בחינות

16 יוני, 2021

לקראת תקופת הבחינות המתקרבת הנכם/ן מוזמנים/ות לאירוע הרביעי בסדרה "איכפת לנו מההצלחה שלך".

נושא ההרצאה: "חרדת בחינות".

בהנחיית ד"ר אייל אליאש, מנהל השירות הפסיכולוגי של האוניברסיטה העברית.

המפגש יעסוק בגורמים המרכזיים התורמים לתחושת חרדה לקראת תקופת הבחינות ואופני ההתמודדות עימם.

ההרצאה תתקיים ביום שני, 28.6.21

בשעה 18:00-19:00

חדר לוי 07, קמפוס ספרא.

מצ"ב ההזמנה עם הפרטים ולינק להרשמה.

מינדפולנס

סדנת "מיינדפולנס"

20 מאי, 2021

הנכם/ן מוזמנים/ות לסדנת מיינדפולנס.

בעשור האחרון פרצה גישת המיינדפולנס לתודעה הציבורית והמחקרית ככלי להתמודדות עם סטרס, חרדה ולשיפור איכות החיים ויכולות הקשב.

בסדנה נקבל הצצה אל המושגים הבסיסיים מעולם המיינדפולנס, נכיר חלק מההיסטוריה של הכלי הזה ואת המחקר המדעי שעוסק בו.

בנוסף, נתנסה בתרגול הדגמה קצר ונשוחח על הדרכים הזמינות לנו לשלב אימון מיינדפולנס בחיי היומיום.

מרצה: עמרי קומאי, פסיכולוג ומורה למיינדפולנס.

הכנה לבחינות

הרצאה בנושא הכנה לבחינות

11 ינואר, 2021

אנו שמחים להזמינכם/ן להרצאה השניה בסדרה "איכפת לנו מההצלחה שלך" בנושא:

״הכנה לבחינות״

מרצה: הגב' אורלי אזולאי

מתי: יום חמישי, תאריך 14.1.2021  בשעה 18:00

נפגשים בזום.

להרשמה ראו הזמנה מצורפת.

מיומנויות למידה

הרצאה בנושא אסטרטגיות למידה וניהול זמן לתלמידי.ות שנה א'

19 נובמבר, 2020

הפקולטה למתמטיקה ולמדעי הטבע מזמינה את תלמידי/ות שנה א'  להרצאה שתעסוק באסטרטגיות למידה וניהול זמן.

את ההרצאה תעביר הגב' אורלי אזולאי, אחראית מרכז התמיכה לסטודנט בגבעת רם, מומחית ללקויות למידה והפרעות קשב ומאבחנת לקויות למידה.

בהרצאה תקבלו כלים שיעזרו לכם/ן ללמוד נכון יותר וטיפים כיצד לנצל טוב יותר את היכולות שלכם/ן.

נדבר על: